Menü Bezárás

Újra megnyit a Csodavár Nyíregyháza

Teljesen megújult a nyíregyházi Csodavár Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház. Hatalmas mérföldkő ez az intézmény életében, különösen azért, mert a Csodavár épp a 10. születésnapján szépült meg.  Az intézmény fejlesztő tereiben és játszóházában egyaránt modern, letisztult környezet várja a családokat, ahol új fejlesztő eszközök és különböző interaktív játékok is helyet kaptak a gyerekek örömére.

A Csodavár november 27-én nyitja meg kapuit a gyerekek előtt, a 10. születésnapi ünnepségre délelőtt 10 órától kerül sor. A rendezvényen előzetes regisztráció mellett bárki ingyenesen részt vehet. Részletek az egyesület honlapján (www.rejtettkincsek.hu). November 27-étől kezdve minden nap nyitott ajtókkal és sok-sok szeretettel várja a gyerekeket a Csodavár Nyíregyháza, hétköznap 08:00-19:00, hétvégén 10:00-19:00 óra között.

A Csodavár Nyíregyháza a HUSKROUA/1702/8.2/0047 azonosító számú, „Health4all! Capacity building in the health care system providing for children with special needs” címet viselő projekt támogatásával valósul meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük